Petanque

club de Petanque de But '84

Ontspanning en inspanning op een gezonde en sportieve manier bij het spelen van jeu de boules

Club informatie

Welkom op de site van De But ’84.

Wie zijn wij:
De club de petanque, De But ’84 uit Steenwijk is een jeu de boules club die meer dan 35 jaar bestaat.
Als vereniging bieden wij jeu de boules (petanque) aan. Zowel als topsport maar ook als ontspanning en spel. Jeu de boules is dan ook geschikt voor jong en oud.

Als topsporter kan men deel nemen aan regionale en landelijke competities. Daarvoor is een zekere vaardigheid en een conditie voor vereist met een goed inzicht, samenwerking en kunnen omgaan met de wedstrijdspanning.

Als recreant kan men ontspannen met anderen enkele partijen spelen. Een prima conditie training, daar men als spelend veel in beweging is. Namelijk plaatsen of schieten van de boules, het lopen van en naar de but en weer oprapen van de boules. Een prima methode voor senioren om hun conditie op peil te houden of te krijgen. Daarnaast mogen wij natuurlijk ook het ontspanning aspect en samen doen met anderen niet vergeten.

De club beschikt over een prachtige nieuwe hal en ook een mooi groot speelveld, dus heerlijk en gezellig vertoeven. Zowel op koude en natte dagen in een verwarmde hal als op de zomerdag in de zon op het terrein.

De clubdagen zijn:

Dinsdagavond van 19:00 uur tot 23:00 uur  ( ieder dinsdagavond eurotoernooi) Donderdagavond van 19:00 uur tot 23:00 uur Zaterdagmiddag van 14:00 uur tot 18:00 uur. Mocht u ook interesse hebben gekregen ? Kom dan vrijblijvend kennismaken met het spelletje en de sport. We voorzien u graag van alle informatie en kunnen u ook de beginselen van deze leuke sport bij brengen. De koffie staat klaar.

Dan zien wij U graag op een van onze clubdagen aan de Gagelsweg 27 te Steenwijk . De ingang is nu verplaatst naar het sportcomplex achter het zwembad
Adres: Gagelsweg 27  8331CM Steenwijk. telefoon nr. 0521-785367

Toernooien die we organiseren vind u onder de knop opgeven ( Opgeven Ontip ).

Wilt u meer informatie over de But ’84 mail dan naar debut84@hotmail.com of schrijf naar: Secretaris De But’ 84 Gagelsweg 27  8331 CM  Steenwijk

De nieuwe link van onze facebook pagina !

Noah Elzinga met zijn team

In Breda 17 Juni 2018 is Noah Elzinga nederlands kampioen triplet geworden met zijn team.

team Noah Elzinga de But ’84 Steenwijk. Lars de Roos Lemsterland Lemsterland. Kim van Gellekom Folatre Pijnacker.

 

Foto's & momenten

Spelmomenten , ontspanning en de jeugd proberen te inspireren voor Jeu de Boule. En niet te vergeten de onthulling van onze mooie hal.

Promofilmpje

U komt toch ook naar dit leuke en gezellige toernooi zaterdag 23 november 2019. Zet het in uw agenda.

Bezoek ons