Melding Corona virus

 

Het kabinet is erg terughoudend een routekaart met  binnensporten, omdat bij het sporten zogeheten aerosolen vrijkomen. Het goede nieuws voor verenigingen is dat vanaf 1 Juli onder strikte voorwaarden weer BUITEN  en BINNEN   mag worden gebould.

Donderdag 7 en vrijdag 8 mei wordt gewerkt aan een update van het sportgenerieke protocol. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een sportspecifiek protocol waarin een aantal petanque specifieke zaken wordt opgenomen. We hopen dit zo spoedig mogelijk onder de aandacht van de verenigingen te kunnen brengen.

Selectie leden van korfbalvereniging uit Barneveld

Op 17-08-2019 mochten wij de eer hebben om de selectie van de korfbal vereniging uit Barneveld , die bij ons een middag in de hal jeu de boules kwam spelen en oefenen.

De 28 leden van de korfbal vereniging hadden het reuze naar hun zin en deden gespannen mee met het spel en dat het toch wat anders was als korfbal.

Zo hebben ze uitleg gehad van de regels van het spel en ook hoe te meten vanaf de but naar de boule .

Heeft U ook zin om dit eens te proberen  als uitje of als U iets te vieren heeft , maak dan vrijblijven een afspraak met de secretaris van onze club  email : debut84@hotmail.com

DEELNAME AAN DE NK MIX DOUBLETTEN

Mariska en Michel Elzinga hebben op 13 Juli 2019 meegedaan aan de NK mix doubletten. Zij zijn op de 26e plaats geëindigd wat een zeer goede prestatie is van de 88 deelnemers. Zie de lijst hier naast , de blauw gekleurde deelnemers die zijn door naar de volgende speeldag. Proficiat van de club en ga zo door.

NOAH , KIM en LARS van HARTE GEFELICITEERD namens De But ’84

Noah Elzinga , Kim van Gellekom en Lars de Roos Nederlands Kampioen Tripletten

Het laatste punt voor het kampioenschap

Voorpagina nieuws

Uit de Steenwijker courant huis aan huis

De dames van de But ’84 (club de Petanque) hebben de avondvierdaags van Steenwijk gelopen en op deze manier ook nog promotie voor onze jeu de boules club gemaakt.

Hiermee kun je zien dat jeu de boules ook goed is voor je conditie en niet alleen voor oude  maar ook voor jonge mensen is ! Want deze tak van sport vergt ook conditie en uithoudings vermogen .

Na dit gelezen hebbende  en je interesse is gewekt kom gerust langs , de koffie staat klaar.