Bestuur van de But '84

Het dagelijkes bestuur van club de petanque de But ’84

Voorzitter

Hans Bekker

hans@bekkerholtland.nl

Penningmeester

Appie ter Schuur

Hulp Secretariaat

Harry Holterman

Algemeen lid

Rene Boonstra

Barcommissie

Algemeen lid

Klazien Piest

Ondersteuning bestuur

Algemeen lid

Jelle Kaspers

Ondersteuning bestuur

De vereniging is opzoek naar een secretaris !    geïnteresseerd meld je dan aan.

Club informatie

Welkom op de site van De But ’84.

Wie zijn wij:
De club de petanque, De But ’84 uit Steenwijk is een jeu de boules club die meer dan 35 jaar bestaat.
Als vereniging bieden wij jeu de boules (petanque) aan. Zowel als topsport maar ook als ontspanning en spel. Jeu de boules is dan ook geschikt voor jong en oud.

Als topsporter kan men deel nemen aan regionale en landelijke competities. Daarvoor is een zekere vaardigheid en een conditie voor vereist met een goed inzicht, samenwerking en kunnen omgaan met de wedstrijdspanning. Als recreant kan men ontspannen met anderen enkele partijen spelen. Een prima conditie training, daar men als spelend veel in beweging is. Namelijk plaatsen of schieten van de boules, het lopen van en naar de but en weer oprapen van de boules. Een prima methode voor senioren om hun conditie op peil te houden of te krijgen. Daarnaast mogen wij natuurlijk ook het ontspanning aspect en samen doen met anderen niet vergeten.

De club beschikt over een prachtige hal en ook een mooi groot speelveld, dus heerlijk en gezellig vertoeven. Zowel op koude en natte dagen in een verwarmde hal als op de zomerdag in de zon op het terrein.

De clubdagen zijn:

Dinsdagavond van 19:00 uur tot 23:00 uur  ( ieder dinsdagavond eurotoernooi) Donderdagavond van 19:00 uur tot 23:00 uur Zaterdagmiddag van 14:00 uur tot 18:00 uur. Mocht u ook interesse hebben gekregen ? Kom dan vrijblijvend kennismaken met het spelletje en de sport. We voorzien u graag van alle informatie en kunnen u ook de beginselen van deze leuke sport bij brengen. De koffie staat klaar.

Dan zien wij U graag op een van onze clubdagen aan de Gagelsweg 27 te Steenwijk . De ingang is nu verplaatst naar het sportcomplex achter het zwembad
Adres: Gagelsweg 27  8331CM Steenwijk. telefoon nr. 0521-785367

Toernooien die we organiseren vind u onder de knop opgeven ( Opgeven Ontip ).

Wilt u meer informatie over de But ’84 mail dan naar debut84@hotmail.com of schrijf naar: Secretaris De But’ 84 Gagelsweg 27  8331 CM  Steenwijk

ERELID

Jelle Kaspers